Vliegen
Dromen dat u door de ruimte vliegt voorspelt onenigheid binnen het huwelijk. Als u laag vliegt, vlak boven de grond, wijst dit op ziekte en ongenoegen waar u korte tijd last van zult hebben. Dromen dat u boven troebel water vliegt waarschuwt u veel aandacht te besteden aan privé-aangelegenheden omdat tegenstanders u een hak proberen te zetten. Vliegen boven brokstukken voorspelt ongeluk en een sombere omgeving. Als u tijdens de vlucht groene bomen ziet zult u korte tijd in verlegenheid gebracht worden, maar over het algemeen zal het u goed gaan. Als u tijdens het vliegen de zon ziet zult u zich nodeloos ongerust maken; alles zal naar wens verlopen. Dromen dat u door het firmament vliegt en dat u de maan en andere planeten passeert wijst op honger, oorlog en andere ernstige gebeurtenissen. Als u droomt zwarte vleugels te hebben zult u teleurgesteld worden; witte vleugels voorspellen uw ondergang. Als een man echter droomt met witte vleugels boven een bos te vliegen, dan zal het hem zakelijk en in de liefde voor de wind gaan. Indien hij dit vaker droomt zal hij rijkdom vergaren en wensen zien uitkomen, behalve als de bomen kaal zijn; dan zal hij tegengewerkt worden. Hij zal zijn doel wel behalen , maar zijn werkzaamheden leveren weinig winst op.
Wanneer een vrouw droomt dat zij van de ene naar de andere stad vliegt en uitrust op torenspitsen zal zij te kampen krijgen met charlatans. Haar wacht ook een slechte gezondheid. Als een jonge vrouw droomt tijdens haar vlucht te worden neergeschoten zullen haar tegenstanders haar vooruitgang proberen te voorkomen. Dromen dat u in de lucht zweeft en wordt omringd door heksen en dieren, terwijl u zich afvraagt of u slaapt of wakker bent, voorspelt dat u te maken zult krijgen met veel jaloezie; trouw en de liefde worden bedreigd. Als u ontwaakt terwijl u uit de lucht valt zult u zich weer kunnen opwerken.
Dromen dat u vliegt voorspelt schande en onplezierig nieuws over afwezigen. Als een jonge vrouw droomt te vliegen zal zij haar imago te grabbel gooien en door haar beminde aan de kant worden gezet. Zien dat iets van u wegvliegt voorspelt een overwinning.Het dierenrijk,
Een droom over vliegen voorspelt besmettelijke ziekten en de aanwezigheid van tegenstanders. Als een jonge vrouw over vliegen droomt symboliseert dit het gevoel van ontevredenheid. Als zij vliegen doodslaat zal zij door haar eigen inventiviteit bij anderen in hoger aanzien komen te staan.