Kleding
Dromen over kleding voorspelt succes (als de kleding schoon en mooi is) of mislukking (als de kleding vuil en versleten is).
Het in een droom zien van mooie kleding die uit de mode is voorspelt dat het u voor de wind zal gaan, maar dat u zich zult verzetten tegen vooruitstrevende ideeŽn. Als u weigert kleding te dragen die uit de mode is zult u nieuwe vriendschappen opdoen en verliefd worden, wat voor u een ommezwaai inluidt. Zien dat anderen of u zelf in het wit gekleed zijn voorspelt ingrijpende veranderingen waaruit bijna altijd triestheid zal voortkomen. Wanneer u in een droom een stukje meeloopt met iemand die in het wit gekleed gaat wijst dit op de ziekte van die persoon, tenzij het een jonge vrouw of een kind betreft; u zult dan plezierige momenten beleven. Het in een droom zien dat anderen of u zelf in het zwart gekleed gaan voorspelt onenigheid, teleurstellingen en valse vrienden. U kunt tevens zakelijke tegenvallers verwachten. Het zien van gele kleding voorspelt een vreugdevolle gebeurtenis en materiŽle vooruitgang. Als de gele kleding in een flits gezien wordt, samen met onnatuurlijk aandoend licht, kunt u het tegenovergestelde verwachten. Als u over gele stof droomt zal het u voor de wind gaan. Dromen over blauwe kleding geeft aan dat u door zich in te zetten bepaalde doelen zult bereiken. Vrienden zullen u hierbij steunen. Dromen over rode kleding voorspelt dat u aan de tegenwerking van anderen zult ontkomen door onverwacht van koers te veranderen. Het in een droom zien van groene kleding is een teken van voorspoed en geluk. Een droom over meerkleurige kleding voorspelt veranderingen en een afwisselend voorspoedige en minder voorspoedige toekomst. Dromen over slechtzittende kleding geeft aan dat u tegenslagen in de liefde zult ervaren en dat u een fout zult maken. Het in een droom zien van ouderen of jongeren in passende kleding geeft aan dat u zich tot iets zult verplichten waar u eigenlijk geen zin in heeft en waaruit zorgen voortkomen. Dromen dat u een kledingstuk verliest wijst op tegenslagen in zaken en de liefde.
Als een vrouw droomt dat zij ontevreden is over haar kleding zal zij veel tegenstand ervaren bij haar pogingen hogerop te komen. Het in een droom bewonderen van andermans kleding voorspelt dat haar vriendinnen jaloers zullen zijn. Als ze droomt gekleed te gaan in een doorschijnende zwarte jurk zal zij te maken krijgen met teleurstellingen. Een jonge vrouw die droomt dat zij een ander gekleed ziet in een rode jurk en een zwarte voile kan verwachten dat zij zal worden overschaduwd door iemand die zij als haar gelijke zag, waaruit bittere teleurstellingen zullen voortkomen.
De dromer die dromen over kleding probeert te verklaren dient rekening te houden met de verschijning daarvan. Als gezichten er niet natuurlijk uitzien, de lichtval onwerkelijk is, maar de kleuren fel, dient u op te passen: het mislukken van een goed idee zal u schade berokkenen. Er zijn weinig dromen over kleding die een uitgesproken slecht voorteken in zich dragen.